Vi har et enkelt center og to dharmagrupper som mødes regelmæssigt. Kontakt endelig en af grupperne, hvis du har lyst til at komme på besøg – gæster er altid velkomne!

Dharmacentret i Slagslunde

Kontaktperson: Pia, (Pia@danskdharmacenter.dk)

Dharmacentret i Slagslunde, Gulbjergvej 40, 3660 Stenløse, er vores uddannelses- og ordinationscenter. Det er her vi uddanner Dharmalærere og periodevis afholder særlige arrangementer, retreats og så videre.

Sanghamøder

Vi mødes i centret hver anden tirsdag (i ulige uger) kl. 19.30 til fælles meditation. Dette tilbud er åbent for alle, og kræver hverken tilmelding, medlemsskab eller betaling. Det er en god ide at tjekke vores Facebookside inden, for at sikre at der ikke er aflysninger eller andre uregelmæssigheder.

Vi tilbyder også jævnligt introduktionsaftner og meditationsvejledning – tjek igen vores Facebookside og vores Facebookgruppe for aktuelle datoer.

Uddannelses- og retreatcenter

Dharma Centret i Slagslunde er vores hovedtempel. Det er her vi uddanner dharmalærere, og det er også her vi ind imellem holder Åbent Tempel, hvor alle er velkomne til at slutte sig til den ordinerede Sangha i en periode af intensiv praksis. Åbent Tempel-arrangementer vil blive annonceret både her og på Facebook, så snart de er planlagt. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om  Åbent Tempel-arrangementer og om træningsprogrammet for Dharmalærere.

Dharmagruppen Fyn

Kontaktperson: Lisbeth, (Lisbeth@danskdharmacenter.dk)

I Odense er der sanghamøder med fælles meditation hver uge, studiegrupper og lejlighedsvist også en-dages retreats og andre særarrangementer.

Dharmagruppen Aalborg

Kontaktperson Jennifer, (Jennifer@danskdharmacenter.dk)

Gruppen i Aalborg er inaktiv i øjeblikket.

Dharmagruppen Hundslund

Kontaktperson Michael Højgaard Strand (michael@danskdharmacenter.dk)

I Hundslund er der sanghamøder med åben fælles meditation for alle hver anden søndag i ulige uger kl. 16:00. Adressen er Landevejen 18. 8350 Hundslund

Skriv gerne i forvejen hvis du har lyst til at deltage